addictedtoYU
Posturi : 93 Puncte : 2120 Voturi Primite : -20 Data inscrieri : 08/10/2011 Varsta : 31 Locatie : Craiova
| Subiect: Reclamatie bo$$ Mar Noi 15, 2011 9:36 am | |
| | |
|
tdc
Posturi : 7 Puncte : 11 Voturi Primite : 1 Data inscrieri : 03/07/2011
| Subiect: pa Mar Noi 15, 2011 12:03 pm | |
| " Almost sa-ti iau la *** toti prieteni suferinzi , mai ales pe m**e asta o fi prieten cu tine acum e si Dumnezeu pe srv? Copilul paci . " Si uite asa nu mai joci tu pe serveru` asta !!! Sal | |
|
addictedtoYU
Posturi : 93 Puncte : 2120 Voturi Primite : -20 Data inscrieri : 08/10/2011 Varsta : 31 Locatie : Craiova
| Subiect: Re: Reclamatie bo$$ Mar Noi 15, 2011 2:27 pm | |
| Tu jegule taci in pula mea si numai vorbi aiurea , daca vreau sa raman pe server raman ma pis pe tine simplu . Nici un taran virgin nu comenteaza / sufera la mine , mai ales nespalati si sclavi ca tine . In morti mati cum ti-am zis , tu suferi din spatele tastaturi , nu ai nici 5 lei in buzunar si esti zeu , nu ti sa uscat nici cerneala dupa buletin si esti zeu , prietene esti pararel .Mars in pula mea fa-ti un "dush", si apoi poti vorbi cu mine ratatule . Si Almost , pot sa fiu si nesimtit prietene .
1. Tu esti mai inapt ca prieteni tai jur , tu dai -3 grade pentru ce coaie ? ca mi-a dat ala ban ? coaie din partea mea poti sa`l faci si fondator ma pis pe el . Am venit pe serverul tau impreuna cu tovarasii mei nu ca erai singura solutie ca sunt "n" servere disponibile , am venit doar din simplu motiv ca imi esti tovaras .
In loc sa dai -1 grad sa inteleg ca pentru " Fgm , fmm sau plm ce am mai zis / adresate prietenilor tu ai dat - 3 , esti tare bo$$ . Daca intrai pe server si iti spuneam "Fgm " ce faceai ? Raspund eu in locul tau "Nimic " . Coaie inca un lucru , nici un prost nu-si bate joc de mine , sti bine ca ma pis pe el de admin ca nu ma intereseaza dar e chestie de bun simt bo$$. Daca ti-as aduce un joint coaie mi-ai da owner . Esti de tot *** sa ma abtin macar la faza asta boss . Nu stau dupa tine sa te caut pe "mess " sa vorbesc cu tine , de asta am si deschis subiectul despre tine aici in reclamatia adresata aluia, ca nu stau eu dupa tine sa te caut pe mess , si inca caz ca esti online sa imi raspunzi cand ti se scoala pula .PeSe : Vreau admin 0 pe server , si rang 0 pe forum . + ca vreau sa vad si ce plm ai tu de zis . ( Dai pm , sau chiar imi lasi mesaj pe messenger chiar si in cazul in care sunt offline ,si de data asta sper ca nu te faci ca nu vezi ). | |
|
AlmosT Administrator
Posturi : 456 Puncte : 5 Voturi Primite : 30 Data inscrieri : 22/03/2011 Varsta : 30 Locatie : Tg-Jiu
| Subiect: Re: Reclamatie bo$$ Mar Noi 15, 2011 11:48 pm | |
| Ba toti au venit si mi-au zis ca tu dai la toti destroy pe care ai prinzi si cu kartel ce ai avut ala de ce a luat destroy ? Cat despre ketamine -1 Grad e prima abatere , la tine a ca-ta e ? Au venit si s-au plans vre-o 4 numai intr-o zi. TC | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Reclamatie bo$$ | |
| |
|