debilu
Posturi : 5 Puncte : 11 Voturi Primite : 0 Data inscrieri : 03/11/2011
| Subiect: pentru almost Lun Dec 12, 2011 3:53 pm | |
| almost,nu vreau sa-l sanctionezi pe pad,se mai intampla sa nju-ti mearga mesul,nici nu mi-a dat ban omul,mi-a explicat ca sa le pun pe forum,le-am pus,sa nu fie dicutie,si sa pot juca in continuare;nu i-am facut reclamatie,am facut la cereri unban,doar ca sa nu fie discutie in privinta mea,trebuia sa fac la dicutii libere;ma rog,nu a fost deranj mare pt mine,aveam deja cont aici,si nu vreau sa sufere nimeni din cauza mea pe degeaba;bafta | |
|
AlmosT Administrator
Posturi : 456 Puncte : 5 Voturi Primite : 30 Data inscrieri : 22/03/2011 Varsta : 30 Locatie : Tg-Jiu
| Subiect: Re: pentru almost Mar Dec 13, 2011 3:56 am | |
| - debilu a scris:
- almost,nu vreau sa-l sanctionezi pe pad,se mai intampla sa nju-ti mearga mesul,nici nu mi-a dat ban omul,mi-a explicat ca sa le pun pe forum,le-am pus,sa nu fie dicutie,si sa pot juca in continuare;nu i-am facut reclamatie,am facut la cereri unban,doar ca sa nu fie discutie in privinta mea,trebuia sa fac la dicutii libere;ma rog,nu a fost deranj mare pt mine,aveam deja cont aici,si nu vreau sa sufere nimeni din cauza mea pe degeaba;bafta
Debilu nu e prima data cand i se face reclamatie. Am inteles tu nu i-ai facut reclamatie, dar altii au venit cu dovezi pe mess ca da ban aiurea si in + a zis ca isi baga p*** in el de server. | |
|
debilu
Posturi : 5 Puncte : 11 Voturi Primite : 0 Data inscrieri : 03/11/2011
| Subiect: Re: pentru almost Mier Dec 14, 2011 6:41 am | |
| ok,daca e asa fa ce crezi de cuviinta | |
|
addictedtoYU
Posturi : 93 Puncte : 2120 Voturi Primite : -20 Data inscrieri : 08/10/2011 Varsta : 31 Locatie : Craiova
| Subiect: Re: pentru almost Mier Dec 14, 2011 7:26 am | |
| | |
|
Kin`
Posturi : 17 Puncte : 170 Voturi Primite : 1 Data inscrieri : 03/12/2011
| Subiect: Re: pentru almost Mier Dec 14, 2011 10:25 am | |
| Cei cinstit e cinstit | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru almost | |
| |
|